• Oosteinderweg 6
  • 1981 AP Velsen-Zuid
  • 06-49240064
  • Van Hallstraat 81
  • 1051 HA Amsterdam

Blog van Luister je vrij!

januari 2016 door Monique

Gelukkig Nieuwjaar!

Dat 2016 voor jou een mooi, gezond, succesvol, liefdevol en plezierig jaar mag zijn.

Luister je vrij! heeft voor dit jaar leuke plannen op het gebied van service naar de cliŽnten en op het gebied van scholing.

Ik heb gemerkt dat  er behoefte is aan update sessies bij mensen die al een traject Tomatis luistertherapie gedaan hebben, maar toch een kleine update (een soort APK of follow-up) willen zonder opnieuw een intensieve periode in te gaan.  Tomatis Luistertherapie maakt dit nu mogelijk. Het programma wordt afgestemd op je huidige situatie en op het programma wat je in het verleden hebt gedaan. Het wordt dus volledig gepersonaliseerd; je bent verzekerd van een persoonlijke aanpak. Een dergelijke update kan bijvoorbeeld in een schoolvakantie of in een lang weekend uitgevoerd worden. Er zijn twee manieren om een update/APK/follow-up te doen:

  1. Een verkorte APK-sessie van twee uur per dag, gedurende vijf dagen. Hierbij wordt geluisterd aan het Electronisch Oor. Ook bestaat de keuze om in de praktijk te komen luisteren of thuis met een Solisten mobiel apparaat aan de slag te gaan. Deze sessie van tien uur brengt de beoogde effecten terug en geeft een boost in energie en alertheid.
    Introductie prijs tot 29 februari 2016 t.w.v. €325,00 ex BTW: 

       € 240,00  (€ 290,40 incl BTW) + GRATIS 1 test.

  1. FORBRAINUitleg en gebruik van het nieuwe instrument FORBRAIN. Hiermee worden behaalde effecten versterkt en verlengt door middel van de eigen stem met versterkte feedback naar de hersenen via botgeleiding. Het voordeel van het apparaat is dat je het zelf kan aanschaffen en zo vaak als je zelf wil kunt gebruiken. Het apparaat is vooral aan te bevelen voor verbetering van energieniveau, verbetering van concentratie (bijvoorbeeld handig voor studeren) en voor het verbeteren van spreekvaardigheid. De FORBRAIN is wetenschappelijk onderzocht en heeft bewezen diensten.
    Introductie prijs  tot 29 februari 2016 t.w.v. € 329,00 :

       10% korting op aanschaf =  € 251,10 + GRATIS uitleg

Ook kreeg ik regelmatig de vraag of de apparatuur te koop is voor cliënten. Het Solisten Electronisch Oor niet, maar er is nu wel een nieuw apparaat FORBRAIN welke zeer goed als follow up werkt en die wèl aangeschaft kan worden (zie bovenstaande, punt 2).

Belangstelling voor één van de follow-ups? Meldt je dan hier aan met je naam, e-mailadres en geef daarbij aan welke van de opties je zou willen doen. Natuurlijk mag je ook de telefoon pakken en mij bellen op 0255-525732.

Mocht je een ander idee hebben voor een follow-up/update/APK programma, laat het mij weten en deel het hieronder in de chat.
*Om te kunnen reageren in de blog moet  je jezelf eerst aanmelden bij Disqus, dat is eenvoudig en gratis. Daarvoor klik op de D button.

comments powered by Disqus

Oudere berichten:

Wat is de Tomatis methode

Laatste nieuws

Verhuisd!

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad. Door alle technische ontwikkelingen bij Tomatis en mijn eigen voorkeuren heb ik besloten om de praktijk IJmuiden voort te zetten op een andere locatie in dezelfde gemeente. Deze is iets kleiner en helemaal wat ik kwalitatief kan en moet bieden. Het sluiten van de logopedie praktijk in 2017 en de opkomst van de mobiele apparatuur maakten een grote ruimte overbodig. Bovendien werd het na 22 jaar tijd om eens alle materialen te schiften en te vernieuwen. lees verder...

Tomatis Luistertherapie bestaaat 20 jaar!

Luistertherapie met mobiele apparatuur

Kon in het verleden de therapie alleen in de praktijk gegeven worden, nu echter is de techniek voortgeschreden en bestaat er mobile apparatuur. De mobiele Talks Up geeft u de mogelijkheid luistertherapie THUIS te volgen lees verder...

Ontvang GRATIS "Oefeningen voor optimaal luisteren" door je aan te melden voor de nieuwsbrief
Testimonial

Het toepassingsgebied voor Tomatis luistertraining is zeer gevarieerd gezien de werking op een groot gebied in het centrale zenuwstelsel en de psyche. Dit Tomatis instituut 'beperkt' zich tot pedagogische-, motorische- en logopedische gebieden. Er zijn nog meer mogelijkheden, zoals het leren van vreemde talen, training voor muziek (instrumantaal) en zang, en psychiatrische toepassingen.

TOMATIS
locatie Velsen - Oosteinderweg 6 - 1981 AP Velsen-Zuid tel. 06-49240064
locatie Amsterdam Van Hallstraat 8 1- 1051 HA Amsterdam