• Oosteinderweg 6
  • 1981 AP Velsen-Zuid
  • 06-49240064
  • Van Hallstraat 81
  • 1051 HA Amsterdam

Blog van Luister je vrij!

Welkom op de blog van Tomatis IJmuiden

februari 2014 door Monique

Dit is de beste plek voor ouders van kinderen met een contact/communicatie of leer probleem voor het verkrijgen van goede en nieuwe informatie, vragen te stellen, in contact te komen en ervaringen uit te wisselen met elkaar. Uiteraard kunnen ook volwassenen met deze problematiek en professionals hier terecht.

Ik start deze blog om de methode transparanter te krijgen. Maar ik heb jou hulp nodig! Over welk onderwerp wil je meer weten? Waar heb je vragen over? Laat het mij weten!

Testimonials

In 13 jaar werken met Auditieve Stimulatie heb ik heel wat kinderen en ook volwassenen kunnen helpen. Daar heb ik testimonial van die ik zal plaatsen, maar nieuwe zijn natuurlijk altijd welkom. Plaats ze hieronder of mail.

Om de Tomatis Methode herkenbaar te maken ben ik op zoek naar een nieuwe naam en een goede "tagline" bijvoorbeeld "Listen to connect". En wie kan dat beter verwoorden als de mensen die deze methode hebben gedaan.

Maak kan op het boek "Het bewuste oor" van Alfred A. Tomatis

Help mij bij het vinden van een nieuwe naam of tagline. Mail deze naar info@tomatis-ijmuiden.nl of laat hieronder een bericht achter.

De beste zal ik gebruiken en voor de winnaar ligt het boek "Het bewuste oor" van Alfred A. Tomatis klaar.

comments powered by Disqus

Oudere berichten:

Wat is de Tomatis methode

Laatste nieuws

Verhuisd!

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad. Door alle technische ontwikkelingen bij Tomatis en mijn eigen voorkeuren heb ik besloten om de praktijk IJmuiden voort te zetten op een andere locatie in dezelfde gemeente. Deze is iets kleiner en helemaal wat ik kwalitatief kan en moet bieden. Het sluiten van de logopedie praktijk in 2017 en de opkomst van de mobiele apparatuur maakten een grote ruimte overbodig. Bovendien werd het na 22 jaar tijd om eens alle materialen te schiften en te vernieuwen. lees verder...

Tomatis Luistertherapie bestaaat 20 jaar!

Luistertherapie met mobiele apparatuur

Kon in het verleden de therapie alleen in de praktijk gegeven worden, nu echter is de techniek voortgeschreden en bestaat er mobile apparatuur. De mobiele Talks Up geeft u de mogelijkheid luistertherapie THUIS te volgen lees verder...

Ontvang GRATIS "Oefeningen voor optimaal luisteren" door je aan te melden voor de nieuwsbrief
Testimonial

Het toepassingsgebied voor Tomatis luistertraining is zeer gevarieerd gezien de werking op een groot gebied in het centrale zenuwstelsel en de psyche. Dit Tomatis instituut 'beperkt' zich tot pedagogische-, motorische- en logopedische gebieden. Er zijn nog meer mogelijkheden, zoals het leren van vreemde talen, training voor muziek (instrumantaal) en zang, en psychiatrische toepassingen.

TOMATIS
locatie Velsen - Oosteinderweg 6 - 1981 AP Velsen-Zuid tel. 06-49240064
locatie Amsterdam Van Hallstraat 8 1- 1051 HA Amsterdam